maszyna liniowa
LM - 20 000
automat liniowy
do napełniania i zamykania gotowych pojemników
in-line machines for filling and closing pre-formed containers
automat liniowy do napełniania i zamykania gotowych pojemników, stworzono w oparciu o indywidualne i niezawodne rozwiązania konstrukcyjne, zaawansowaną synchronizację elektroniczną oraz wyjątkowe standardy higieniczne.
główne cechy
konstrukcja
Wypróbowana, solidna konstrukcja mechaniczna
Umożliwia osiąganie bardzo wysokich wydajności. Można wybierać spośród maszyn w wersjach aż do 10 rzędów z możliwością podwójnego indeksowania, które pozwalają operatorowi na zwiększenie wydajności automatu oraz szybką zmianę formatu opakowania bez przezbrajania urządzenia
serwo
Zaawansowana synchronizacja elektroniczna
Całkowicie automatycznie działająca maszyna z układem sterowania ruchu oraz inteligentnymi, cyfrowymi serwonapędami, które połączono bezpośrednio z różnymi napędzanymi zespołami. Pozwoliło to, ograniczyć mechaniczne oraz szereg pneumatycznych zespołów napędowych.
higiena pakowania
Wyjątkowe standardy higieniczne
Urządzenia spełniają rygorystyczne wymagania w zakresie wydajności oraz higieny pakowania. Dostępne są następujące opcje higieniczne:
- mycie CIP/SIP
- komora czystego powietrza
- dejonizacja kubków
- naświetlanie UV
- wtrysk gazu obojętnego
- zgrzewanie w komorze próżniowej
- ultradźwiękowa technologia zamgławiania
- sterylizacja kubka
- kontrola zgrzewu i eliminacja wadliwych opakowań
wyposażenie
Pełna wszechstronność produktu
Urządzenie ma dobrze zdefiniowany i znormalizowany interfejs pomiędzy osprzętem a bazą urządzenia. Składa się z identycznych punktów mocowania, w których montowany jest sprzęt używany do tworzenia oraz różnicowania produktów.
zastosowanie
galanteria owocowo - warzywna
- musy
- desery
- dżem
- powidła
- marmolada
- konfitury
- sałatki warzywne
galanteria mięsna
- mielonki
- pasztety
- smalec
- przetwory rybne
- paprykarz
zastosowanie
galanteria lodziarska
- rożki
- kubki
- squeezery
- opakowania familijne
galanteria mleczna
- jogurt
- kefir
- śmietana
- serek homogenizowany
- cottage cheese
- serek wiejski
- twarożek
- margaryna